100 poklona i 100 objava za „MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI“

RARIS 20-og maja pokreće kampanju „MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI“ čiji je cilj da promoviše istočnu Srbiju kao poželjnu turističku destinaciju za predstojeću letnju sezonu.

Kampanja će se odvijati on-line, preko Regionalne turističke platforme Visit East Serbia i njenih stranica na Facebooku i Instagramu. Tokom kampanje će biti podeljeno 100 poklona i objavljeno 100 promotivnih objava.Kampanja poziva turiste da ovo leto provede tamo gde su rimski imperatori gradili palate a graditelji krotili Dunav; gde su brojni pogledi od kojih zastaje dah i gostoljublje kakvog nema.

Tamo gde stvarnost postaje čarolija –u istočnoj Srbiji!

Kampanja će predstaviti lepote Sokobanje, Stare planine, Đerdapa, Rtnja, Negotinskih pivnica, Borskog jezera, Lepenskog Vira, Felix Romuliane i brojnih drugih atrakcija istočne Srbije.Prosečna ocena 9,4 na Booking.com je najbolji dokaz da je istočna Srbija sinonimodlične usluge i prijateljskog odnosa prema gostima.Tokom kapanje će preko društvenih mreža biti podeljeno 100 poklona:-20 vikenda-20 vožnji brodom-60 ulaznica za muzeje.

Pogledajte najkompletniju turističku ponudu istočne Srbije na Regionalnoj turističkoj web platformi „Visit East Serbia” https://www.visiteastserbia.rs/

Kampanju organizuje RARIS u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, muzejima i turističkom privredom regiona.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar