19. januara privremeno obustavljen saobraćaj u pojedinim ulicama

 

 

Privremeno se obustavlja saobraćaj za sve vrste vozila, dana 19.januara , u vremenu od 9:30 do 12:00 časova, radi prolaska Svečane litije i obeležavanja Bogojavljanja i svečanosti 8. plivanja za Časni krst na Crnom Timoku na Popovoj plaži u  Zaječaru u sledećim ulicama:

Ulica Nikole Pašića od raskrsnice sa ulicom Vojvode Putnika do kružnog toka.

Raskrsnica ulica Nikole Pašića, Pana Đukića i Dositejeve.

Pana Đukića od ulice Nikole Pašića do raskrsnice ulica Đure Salaja i Кursuline.

Raskrsnicia ulica (kružni tok) Nikole Pašića, Svetozara Markovića, Ljube Nešića i Trg oslobođenja. Svetozara Markovića od raskrsnice sa ulicom Vojvode Mišića i ulice dr. Mitketa Popovića (kod bioskopa Timok) do kružnog toka. Ljube Nešića od raskrsnice sa ulicom Кoste Čauša i ulice Božina Jovanovića do kružnog toka. Ljube Nešića od raskrsnice sa ulicom Jakšićeva (kod cvećare Bonsai) jedna traka do raskrsnice sa ulicom Кoste Čauša i ulica Božina Jovanovića.Ulica Trg oslobođenja od kružnog toka do ulice Generala Gambete.Raskrsnica ulica Trg oslobođenja, ulica Generala Gambete i ulica Hajduk Veljkova. Hajduk Veljkova od raskrsnice ulica Trg oslobođenja, ulica Generala Gambete do raskrsnice sa ulicom Zorana Radmilovića.

Generala Gambete od raskrsnice ulica Trg oslobođenja, ulice Generala Gambete i ulice Hajduk Veljkove do ulice Patrisa Lumumbe.Raskrsnica ulica Generala Gambete, Кrfske ulice i ulice Prote Mateje.

Raskrsnica ulica Generala Gambete, ulica Кursuline i Crnorečke ulice.

Raskrsnica ulica Generala Gambete i Bulevara Zorana Đinđića.

Bulevar Zorana Đinđića od ulice Generala Gambete do autobuske stanice.

Raskrsnica ulica Generala Gambete, Železnička ulica i Miročka ulica.

Most preko Crnog Timoka.Raskrsnica ulica Generaga Gambete i ulica Proleterskih Brigada.Raskrsnica ulica Generala Gambete i Jadranske ulice.

Raskrsnica ulica Generala Gambete sa sokakom kod mehanizacije.

 

U vreme dok traje privremena obustava, saobraćaj će se usmeriti okolnim ulicama, što će biti obeleženo saobraćajnim znacima

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar