“BE GE KAFANE” OTKRIVAJU: KOLIKO ZNATE O MESTIMA KOJA SU LIČNA KARTA PRESTONICE?

U novoj epizodi popularne emisije “BE GE KAFANE” sa Nemanjom Kovačevićemna televiziji HYPE posetili smo jedno od najkultnijih mesta Beograda.

Kafana je na ovim prostorima uvek bila jedno od najbitnijih mesta u životu svakog stanovnika brdovitog BALKANA.

Decenijama unazad, sve počinje i završava u KAFANI.

U kafani se slavi, u kafani se tuguje, postoje KAFANE za odabranu elitu grada i one obične u koje svi idemo.

U kafane su svraćali oni najuticajniji čiji su se dolasci prepričavali generacijama kako bi se njihovo prisustvo zauvek bilo zapisano kao istorijski podatak.

Jedno od takvih mesta u samom srcu BEOGRADA je  HOTEL “MOSKVA”. Bilo da ste slučajni prolaznik kroz našu prestonicu ili pak Beograđanin sa pedigreom niste mogli zaobići legendarni BAR kultnog prsroničkog hotela u kom su se decenijama skupljali razni uticajni ljudi.

Ako ste mislili da znate sve o legendarnom baru HOTELA MOSKVA nova epizoda emisije “BE GE KAFANE” je idealna da proverite svoje znanje, a možda ćete ipak shvatiti da ne znate sve i biti oplemenjeni nekim novim znanjem o kultnom prestoničkom mestu?

SVAKAKO POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EMISIJE “BE GE KAFANE” NA JUTJUB KANALU TELEVIZIJE “HYPE”.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar