BRUKA: Sramni napad lista Danas na humanitarnu akciju za decu!

Poznati malotiražni tajkunski tabloid Danas (prodaje se u svega par stotina primeraka!) objavio je skandalozan tekst o najavljenoj dečjoj manifestaciji u Zaječaru povodom predstojećih novogodišnjih praznika i podele 2.000 besplatnih paketića za decu u organizaciji Udruženja za očuvanje Srpske tradicije i kulture „Šiljkan“.
Ta humanitarna manifestacija održaće se 27. Decembra ove godine na popularnom Skveru u Zaječaru, tačno u podne.
U okviru pratećeg muzičkog programa na Skveru u Zaječaru nastupiće najveće muzičke zvezde Srbije poput Ace Lukasa, Kije Kockar, Ruže Rupić i ostalih, a povod za sramni napad tajkunske žute štampe na ovaj događaj je činjenica da je vlasnik  Hype produkcije koja je donator paketića za decu bivši političar i poznati estradni mag Saša Mirković.

Deo sramnog teksta u tajkunskom tabloidu Danas

– Šokirani smo ovako prizemnim napadom na našu medijsku kuću, samo zbog toga što želimo da obradujemo sve Zaječarce i naročito mališane o svom trošku – kaže za portal Skandal.in.rs asistent menadžera Hype produkcije Dejan M. Andrić.

– Znam da jednom delu opozicije i medija koji vire iz Đilasovog i Šolakovog buđelara smeta sve što je lepo u Srbiji, smetaju im nove fabrike, novi putevi, nove bolnice, ali nisam očekivao da im smetaju i deca Srbije koja radosno čekaju besplatne paketiće – dodaje Andrić.

Najviše prozivani i etiketirani u pomenutom skandaloznom tekstu u listu Danas, Saša Mirković, nije želeo da ulazi u širu polemiku sa, kako kaže, „minornim tabloidima“, ali je ipak imao kratku izjavu za medije.

– Kao što je poznato, ja sam pre svega producent i estradni menadžer, a jedno vreme u svom životu bavio sam se i politikom, u nameri da pomognem Zaječaru i Srbiji, odnosno ljudima koji žive u tom gradu i ovoj državi, da žive bolje i kvalitetnije. Politikom sam davno prestao da se bavim, ali sada vidim da se nečija politika bavi sa mnom. Ne znam razloge te pojave, a i ne zanimaju me, jer nemam vremena, ni potrebe, a ni namere da se opet bavim politikom i onim političarima koji bi opet da se bave sa mnom. Ponosan sam zbog toga što ću Zaječaru pokloniti još jednu divnu manifestaciju i što ću opet obradovati zaječarske mališane pred nastupajuće praznike – kaže Saša Mirković.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar