Budva: UHAPŠENA Novosađanka K.B. (37), mamila decu da uđu u auto na autobuskim stanicama!

U budvanskoj policiji rečeno da je priveden i Podgoričanin S.B. (37).

Budvanska policija sinoć je uhapsila državljanku Srbije K.B. (37) iz Novog Sada za koju se sumnja da je juče u Podgorici pored puta na autobuskim stajalištima zaustavljala automobil i pozivala decu da uđu u vozilo.

U budvanskoj policiji rečeno da je priveden i Podgoričanin S.B. (37).

Nedavno je policiji je prijavljen pokušaj otmice troje djece u blizini škole “Vladimir Nazor” u Podgorici.

Nakon saznanja da se neidentifikovana ženska osoba nalazi u Budvi, policijski službenici Centra bezbjednosti Budve su večeras uspjeli da je identifikuju, a potom i lociraju.

Ona je pronađena u stanu u Mainskoj ulici, a potom zajedno sa Podgoričaninom privedena u stanicu policije.

– Postupajući po zamolnici CB Podgorica, a po prijavi građana da je NN ženska osoba juče dok se vozila taksi vozilom kroz Podgoricu zahtijevala od taksi vozača da se zaustavlja pored puta, na autobuskim stajalištima i dozivala djecu da joj se pridruže, CB Budva je dobila operativne podatke da se ona nalazi na teritoriji Budve. Identifikovali smo žensku osobu, a zatim pronašli lokaciju gdje stanuje u ulici Mainski put. Utvrđeno je da se radi o K.B. sa kojom je u društvu bio S.B. Nakon dovođena u stanicu policije upoznat je CB Podgorica i u dogovoru sa njima oni su sprovedeni u Podgoricu –  rečeno je u budvanskoj policiji.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar