„Da kliknemo zajedno“

Program Swiss PRO u okviru kampanje „Da kliknemo zajedno“, koji ima za cilj da građanima i građankama Zaječara približi sve prednosti upotrebe elektronskih usluga i otvorenih podataka na lokalnom nivou,organizuje promociju na gradskom trgu 29. oktobra, od 10 do 15 časova.

Tokom događaja svim zainteresovanim građanima i građankama biće približeno kako mogu pristupiti portalu eUprava, obaviti registraciju i pokrenuti neku od eUsluga.

Pored upoznavanja sa postojećim eUslugama, biće najavljene i potpuno nove eUsluge koje je grad Zaječar razvio uz podršku programa Swiss PRO i u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Zaječar je jedna od 35 lokalnih samouprava u Srbiji koje Vlada Švajcarske kroz program Swiss PRO podržava u razvoju eUprave u u cilju unapređenja kvaliteta usluga koje pružaju građanima i privredi.

Kampanja „Da kliknemo zajedno“ realizuje se u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji podržava Vlada Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u partnerstvu sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO).

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar