Dejan Radonjić: Da popravljamo situaciju u Evroligi!

Očekuje nas meč protiv jako dobrog Žalgirisa, koji i ove sezone prikazuje puno i nalazi se u realnoj borbi za osam najboljih u Evroligi. Na nama je da pokušamo da odigramo dobar meč, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić. Duel je na programu u utorak od 19.00 u Kaunasu.

Meč između litvanske i srpske ekipe bio je planiran za 4. februar, ali je odložen zbog više slučajeva zaraze koronavirusom u redovima crveno-belih.

Radonjić: Da popravljamo situaciju u Evroligi

Kadrovska situacija i dalje nije zavidna, a ekipi se priključio jedino Kori Volden.

„Moramo da odgovorimo na njihovu čvrstinu, na preciznost, jer tu ima igrača koji šutiraju sa visokim procentima. Moramo da budemo dobri u bazičnim elementima i kroz takav pristup da vidimo šta će nam to doneti.“

„U svakom slučaju, naša situacija u Evroligi nam dozvoljava da možemo da imamo pristup u kome popravljamo situaciju iz utakmice u utakmicu i da uradimo sve što je u našoj moći da povratak igrača u tim bude najbezbolniji mogući“, izjavio je pred put u Kaunas trener crveno-belih, a prenosi klupski sajt.

Zvezda trenutno ima skor 7-17, dok je Žalgiris ima učinak 13-11.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da očekuje, pre svega, fizički tešku utakmicu.

„Moraćemo na prvom mestu da odgovorimo na njihovu ‘fizičku’ igru i tu nema nekih novih stvari u odnosu na prethodne godine. To je ključ ove utakmice“, rekao je Davidovac.

Utakmica 24. kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zevzde igra se u utorak od 19 sati u Kaunasu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar