DEMOSTAT: Celokupna opozicija ne može da osvoji na izborima većinu u Beogradu!

Dok se mediji koji se nalaze u vlasništvu ili pod uređivačkom kontrolom Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa hvale kako pobeđuju u Beogradu, Mihailović im doslovno „ruši snove“!

– Ovo ne znači da kada bi se sve ove partije koje nisu za SNS i SPS ujedinile da bi one osvojile većinu –  izjavio je Mihailović.

Dok se mediji koji se nalaze u vlasništvu ili pod uređivačkom kontrolom Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa hvale kako pobeđuju u Beogradu, Mihailović im doslovno “ruši snove” i poručuje da cela opozicja na gomili ne može da pobedi Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića.

Podsetimo, nešto ranije, Zoran Panović novinar žutog lista “Danas” koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom izjavio da opozicija ima svoj pogled na stvarnost koji je sasvim drugačiji od onoga kakva je realna situacija. Što ukazuje na to da opozija ne može da sagleda pravu situaciju i pravo stanje ljudi koji su uz njih.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar