Dr Kon: Bez navijača na utakmici Zvezda – Milan!

Kako stvari stoje, došao je kraj nadanja fudbalera Crvene zvezde da će imati podršku i navijača srpskog šampiona da će moći uživo da gledaju meč sezone protiv Milana (četvrtak, 18.55)

Apelovala je Zvezda i poslala molbu čak i predsedniku Aleksandru Vučiću da dozvoli prisustvo dela publike na meču protiv Milana u četvrtak (18.55)!  On je odgovorio da to nije njegov posao i rekao da je odluka na struci.  

Kon kategorično poručio – bez navijača!

Na veliku žalost navijača i igrača, sada se oglasila struka i doneta je definitivna odluka – nema gledalaca! Medicinski deo Kriznog štaba održao je konsultacije na kojima je zaključeno da nema uslova da na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda – Milan bude publike.

– Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj utakmici, jer se poslednjih dana epidemiološka slika pogoršala, posebno u Beogradu – rekao je dr Predrag Kon.

On je istakao da „narednih dana“ očekuje povratak većeg broja ljudi sa zimovanja, ali i porast broja zaraženih u glavnom gradu.

– U takvoj situaciji bilo kakvo okupljanje u većem broju ne može da prođe. To je stav medicinskog dela Kriznog štaba i on se neće promeniti – rekao je Kon.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar