EKSKLUZIVNO: ACA LUKAS „POKIDAO“ NOVIM HITOM “POKIDAN!” (VIDEO)

PREMIJERA! PEVAČ ACA LUKAS PREDSTAVIO JE PUBLICI NOVU PESMU “POKIDAN!”

Najveća muzička zvezda Balkana uveliko se sprema za veliki solistički koncert u ŠTARK ARENI koji je zakazan za 14. april.

U jeku priprema za koncert, Aca je rešio da obraduje svoju publiku pa je snimio novu numeru “POKIDAN!”

Pesmu je radio kompozitor Saša Nikolić, a spot HYPE produkcija na čelu sa menadžerom i producentom Sašom Mirkovićem.

Spot je sniman na više ekskluzivnih lokacija, a jedan deo spota je sniman i u stanu Ace Lukasa. Acina partnerka u spotu je Irena Jovanović, poznata manekenka i novo lice HYPE televizije.

Lukas je u izjavi za HYPE televiziju rekao da se nada da će do koncerta uspeti da snimi još jednu novu pesmu ili čak dve:

-Imamo još dobrih pesama u planu. Ja se nadam da ćemo do koncerta uspeti da uradimo još dve nove pesme, ako ne dve, sigurno još jednu – rekao je Lukas za HYPE televiziju.

Podsetimo, solistički koncert Ace Lukasa zakazan je za 14. april u ŠTARK ARENI od 21 čas, karte su u prodaji na www.tickets.rs, ali i na drugim prodajnim mestima.

UŽIVAJTE U NOVOM HITU ACE LUKASA “POKIDAN!”

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar