EKSKLUZIVNO: Hype TV otkriva – Saša Matić se razvodi zbog žene učesnika Zadruge!

Kada ćemo imati priliku da saznamo datum njihovog venčanja i kako će se cela ova ljubavna saga odraziti na ćerke Taru i Aleksandru, ali i na još uvek zvaničnusuprugu Anđeliju, ostaje nam da vidimo.

Bivša žena gej ikone Mirka GavrićaDragana Rakčević, udaje se za Sašu Matića. Kako Hypetv.rs saznaje iz izvora bliskom novopečenom paru, Matić se zaljubio do ušiju i toliko je srećan da je zaboravio i na rođenu decu. Zbog bivše ljubavnice, a buduće supruge, Matić svoje vreme više ne posvećuje porodici, već je potpuno okrenut ka Dragani.

Izvor blizak Matiću kaže i da se Saša ne skida sa poruka sa Draganom, a zaljubljeni par koristi svaki trenutak da provede zajedno. Iako se nedavno razvela od supruga Mirka, ova Pinkova zvezda nije želela da komentariše krah svog braka i držala se po strani, dok je u privatnim krugovima i tada bila često viđena u Matićevom društvu, tvrdi Hype televizija.

Iako se dugogodišnji brak između Saše i Anđelije Matić, smatra jednim od najuzornijih na estradi i traje već punih 18 godina, život ipak priča svoje drame i dokazuje da nije zlato sve što sija.

Redakcija „Skandala“ pokušala je da kontaktira pevača kako bi proverila ove navode, ali Saša je bio nedostupan za komentar.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar