Filipo Falko u Zvezdi zadužio dres sa brojem 11!

„Fudbal je za mene zabava, nadam se da će publika uživati kada me vidi na terenu“, rekao je italijanski igrač na jučerašnjem predstavljanju medijima.

Novi fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko rekao je juče da je spreman da pruži maksimum u „crveno-belom“ dresu i dodao da su mu komplimenti koji su pratili njegov dolazak samo dodatni podstrek da pokaže koliko zna i može.

„Svi komplimenti koje sam dobio su motivacija više. U svakom timu gde sam igrao davao sam maksimum, mnogo sam uložio u sebe i svoju karijeru, profesionalac sam, verujem da ću i ovde pružiti najbolje moguće partije. Fudbal je za mene zabava, nadam se da će publika uživati kada me vidi na terenu“, rekao je Falko na promociji na stadionu „Rajko Mitić“.

Dosadašnji fudbaler Lečea istakao je da zna sve o istoriji „crveno-belih“, srpskom fudbalu, večitom derbiju i ponovio da se raduje saradnji sa Dejanom Stankovićem.

„Primljen sam ovde fantastično, još bolje nego sam očekivao. Naravno, tu je i moj zemljak Dijego Falčineli, dugo se znamo, drago mi je što ćemo igrati zajedno i nadam se da ćemo se sjajno uklopiti“, istakao je italijanski fudbaler.

On je zadužio „crveno-beli“ dres sa brojem 11.

„Nisam mogao da uzmem „desetku koja je kod Kataija. I broj „20“ je zauzet (Njegoš Petrović, prim. aut), pa sam uzeo 11, jer sam rođen 11. februara“, objasnio je Falko, koji će za devet dana proslaviti 29. rođendan.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar