Jeziv SNIMAK IŽIVLJAVANJA nad starijim građanima: Napao ljude samo zato što su došli na skup SNS (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuku snimak političkog kriminalca kako se iživljava i vređa starije sugrađane koji su došli na miting Srpske napredne stranke, mirno šetali gradom, i oštro osudio njegov sadistički pristup.

– Snimak koji je objavio politički kriminalac kako se iživljava i vređa naše starije sugrađane samo zato što su se usudili da slobodno šetaju gradom i dođu na miting stranke koju podržavaju. Kada vidite kako ovaj psihopata maltretira ljude koji mogu da mu budu baka i deka postaje jasno dokle su oni koji promovišu nasilje doveli naše društvo. Kažem psihopata jer iživljavati se nad bilo kojim čovekom još starijim od sebe pa još to snimati kako bi ih dodatno ponizio može da uradi samo neko ko nije normalan – napisao je Vesić i dodao:

– U Beogradu neće niko da maltretira nikoga i niko neće moći drugima da preti zbog političkih uverenja. Isto bih reagovao i da sam video snimak gde neko maltretira bilo koju našu sugrađanku i sugrađanina zato što nosi zastavu bilo koje druge političke stranke. Sramota! Srbija je slobodna zemlja za sve njene ljude. Tražim od policije da ovaj psihopata bude pronađen i uhapšen. Nadam se da neće postati heroj nekih medija koji su onog što je tukao bageristu nazvali “zlatnom levicom”. Ovoga mogu da zovu “zlatnim sadistom”.

Podsetimo, Srpska napredna stranka je u subotu u Beogradu organizovala svečanu akademiju povodom 13 godina od osnivanja najveće stranke u Srbiji.

Akademija je održana u beogradskoj Štark Areni. Na hiljade ljudi je prisustvovalo svečanosti, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se tada prisutnima i uputio im reči poštovanja i pozvao da se hrabro upute u nove pobede.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar