Još jedna laž Dojčinovićevog KRIK-a: Izmislili da je Danilo Vučić fudbalski menadžer!

Lažni medij KRIK koji kontroliše kontroverzni Stevan Dojčinović, a koji je zapravo obična NVO koja se tobože bavi „istraživanjem kriminala“, plasirala je još jednu u nizu brutalnih laži o sinu predsednika Srbije, i to BAŠ NA NJEGOV ROĐENDAN, valjda da bi mu preseo. Bolesna opsesija lažnih novinara iz KRIK-a porodicom predsednika Srbije izgleda da nema granica…

Kako lažni novinari iz ove NVO lažno tvrde, Danilo Vučić, sin predsednika Srbije je, ni manje ni više, menadžer fudbalera Dušana Vlahovića?!? Ovo je još jedna u nizu monstruoznih laži prođilasovskih medija u prljavoj kampanji protiv Aleksandra Vučića, njegove porodice i aktuelne vlasti…


Dakle, iako je više nego jasno da je reč o bestidnoj laži! Iako im je Vlahovićev zvanični agent Darko Ristić izjavio da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa Vlahovićem, oni su nastavili da lažu, a tu laž pompezno su nastavili da prenose i ostali đilasovski mediji.

– Danilo Vučić nije ni na koji način angažovan u agenciji ‘International Sports Office’, niti je ikada bio, pa samim tim nije ni agent fudbalera Dušana Vlahovića – naveo je Ristić u pisanom odgovoru KRIK-u.

I još jednom – lažnu vest izmislio je Krik pre više meseci, fudbalska agencija koja je pomenuta u tekstu više puta je demantovala da je Danilo Vučić ikada imao bilo kakve veze ne samo s njima, nego i sa menadžerskim poslom uopšte, ljudi iz najbližeg okruženja predsednika Srbije više puta su demantovali ovu bolesnu laž, ali je Krik imao samo jedan jedini cilj, ono što rade već godinama u saradnji sa đilasovs medijima, da unistavajući Vučićevu decu i njihove živote, nateraju predsednika Srbije na greške, kako bi mimo izbora odstupio sa funkcije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar