KO JE MILJAN STANOJEVIĆ: Policajac, kriminalac, menadžer ili još nešto?!

Raskid saradnje najuspešnijeg estradnog menadžera i producenta u regionu Saše Mirkovića i kontroverzne pevačice Marine Visković zaokuplja pažnju domaće javnosti ovih dana, a njihov sukob postao je obavezna tema svih uticajnih medija u Srbiji koji drže do sebe.

Možda njihov sukob i ne bi bio toliko pod lupom javnosti da se u celu priču nije umešao i izvesni policajac, koji je, po Marininim tvrdnjama, „običan stariji gospodin koji je samo običan porodični prijatelj“, dok se, po Mirkoviću, radi o „njenom dečku“.

KO JE MISTERIOZNI POLICAJAC MARINE VISKOVIĆ?

Prema pouzdanim izvorima, misteriozni policajac Marine Visković je Miljan Stanojević, prema nekim nezvaničnim policijskim izvorima dugogodišnji saradnik brojnih beogradskih kriminalaca na čijem je platnom spisku bio pre nego što su ga Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović unapredili da bude, ni manje ni više, načelnik Uprave granične policije!

Miljan Stanojević je, kažu nezvanični izvori, zloupotrebljavao policijsku značku i ovlašćenja kako bi mogao da čuva od hapšenja opasne kriminalce iz srpskog podzemlja i da im prodaje informacije o izvesnim državnim strukturama.

Inače, priča se da Stanojević vrlo često koristi popularne pevačice sa estrade, posebno one koje su sklone raznim porocima, za infiltriranje u visoke krugove društva, a onda sa na taj način prikupljenim kompromitujućim materijalom, kasnije ucenjuje ljude iz biznisa i politike ili ih potkazuje zaraćenim stranama podzemlja, odnosno suprostavljenim klanovima.

Marina Visković
Marina Visković

Pitanje je koliko je švercovane robe milionske vrednosti prelazilo granice Srbije uz njegovo odobrenje, i koliko je ljudi, čak i onih sa policijskih poternica, preveo preko granica Srbije preko legalnih prelaza uz veliku novčanu nadoknadu, o čemu sadašnja Unutrašnja kontrola vodi opsežnu istragu?

Nezvanični izvori iz policije kažu da je poslušno i bez pogovora izvršavao sva naređenja Dijane Hrkalović, pa čak i ona koja su omogućila dokazanim ubicama da neometano ulaze i izlaze iz Srbije.

Marina i Saša iz vremena saradnje

POLICAJAC, MENADŽER ILI DEČKO?!

Miljan Stanojević je, prema tvrdnjama Saše Mirkovića, vršio na njega pritisak da Mirkovićeva producentska kuća raskine ugovor na sopstvenu štetu sa Marinom Visković, jer je „Marina Visković njegova“, Miljanova…

Saša Mirković kaže i da se dodatno predstavio kao „dečko Marine Visković“, verovatno iz nekih ljubomornih razloga.

Uglavnom, Saša Mirković je poznat kao čovek koji ne trpi nikakve ucene i pretnje, odbio je sve ultimativne zahteve kontroverznog policajca Miljana Stanojevića i kaže da mu je „Marina Visković napravila ogromnu finansijsku štetu koju će regulisati uobičajenim i za to predviđenim pravnim procedurama“.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar