Lepe vesti iz pozorišta „Zoran Radmilović“

Pred zaječarskim pozorišnim ansamblom je bogata festivalska jesen!
Predstava za decu Narodnog pozorišta Timočke Krajine “Zoran Radmilović” “Lepotica I zver”, po tekstu i u režiji Željka Hubača selektovana je za učešće na objedinjenom pozorišnom festivalu za decu, 6. i 7.“Pozorišni ringišpil” i 21. “Festić” , koji se od 1. do 5. novembra održava u Lazarevcu, u organizaciji “Puls teatra “ i Društva za animaciju i razvoj dečjeg dramskog stvaralaštva iz Beograda. Naša predstava biće odigrana sutra od 18.00h na sceni “ Puls teatra” u Lazarevcu.
Predstava “Lepotica i zver” selektovana je i za učešće na festivalu “Mali Joakim” koji se u organizaciji Zajednice profesionalnih pozorišta Srbije od 15. do 22. novembra održava u Kruševcu. Posle dužeg vremena, predstava za decu zaječarskog pozorišta učestvovaće na ovom prestižnom festivalu.
I to nije sve!
Predstave zaječarskog pozorišta “Pokondirena tikva” po tekstu Branislava Nušića, u adaptaciji i režiji Olivere Viktorović Đurašković i “Čučuk Stana” po tekstu i u režiji Željka Hubača, učestvuju na pozorišnom festivalu “Vršačka pozorišna jesen” koji se od 1. do 7. novembra održava u Narodnom pozorištu “Sterija” u Vršcu. “Čučuk Stana” biće odigrana 6. novembra , a “Pokondirena tikva” 7. novembra.
Predstava “Petra” selektovana je za učešće na pozorišnom festivalu “Dani Jurislava Korenića” koji se od 12. do 19. decembra održava u Sarajevu, u organizaciji “Teatra 55”.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar