Loznica: Obljubio maloletnu rođaku, DETE SVE ISPRIČALO MAJCI!

Sudija za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu prihvatio je predlog VJT u tom gradu i odedio pritvor, do 30 dana, Lozničaninu M.S. (70) koji je osumnjičen za krivično delo obljuba deteta, potvrdio nam je Zoran Obradović, viši javni tužilac u VJT u Šapcu


Vremešni Lozničanin osumnjičen ja za obljubu devetogodišnje devojčice iz sela, koje je blizu grada. Navodno, kako se može čuti, što je dete posvedočilo, obljuba je trajala skoro godinu dana. Osumnjičeni je, prema našim saznanjima, prilikom privođenja i saslušanja, negirao takve navode.

Devojčica je, kako saznajemo, dolazila često u stan osumnjičenog koji živi sa suprugom, sa kojom nema dece. NJegova supruga je, inače, rođena tetka majke devojčica, pa je porodica bila sigurna da dete šalje u rod rođeni, ali ispostavilo se sasvim suprotno.

Naš izvor ističe da su osumnjičeni, njegova supruga i devojčica znali da spavaju zajedno u krevetu. Navodno M.S. je koristio priliku kad supruga zaspi da pipka devojčicu… Dete bi sledeći put kad treba da ide u ovu kuću postajalo frustrirano.

– Deda-teča je „objšnjavao“ da je to zbog toga što joj je jednom udario šamar, jer nije slušala – pričaju naši upućeni sagovornici.

– Međutim, dete je očigledno sve ispričalo majci, kad se vratilo sa tragovima krvi na gaćicama. Majka je odmah reagovala i prijavila slučaj policiji, koja je, sa tužilaštvom, brzo odreagovala, i uhapsilo M.S.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar