LUDILO: Đilas i Marinika „udarili na Ruse“, traže da se oduzme licenca kompaniji „Russia Today“!

Lider i potpredsednica Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas i Marinika Čobanu-Tepić u medijima koji su pod njihovom uređivačkom kontrolom, poveli su žestoku kampanju protiv Rusije.

Naime, na portalu “Direktno” osvanula je vest sa naslovom “Srbija se meša u medijski rat Nemačke i Rusije”, gde se napada Srbija koja je ruskoj državnoj kompaniji “Russia Today” dala licencu EU za emitovanje televizijskog programa na nemačkom jeziku.

Đilas je po ko zna koji put udario i po REM-u indirektno tražeći preko svojih medija da Srbija oduzme licencu Putinovoj “Russia Today”.

– REM je još jednom pokazao svoju genijalnost, nezavisnost i sposobnost da prepozna kvalitetan medijski sadržaj, te je licencu za emitovanje TV programa na nemačkom jeziku dao državnoj ruskoj kompaniji Russia Today, čiji je program zbog dezinformacija zabranjen u Nemačkoj – navode u mediju pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa.

Đilas i njegovi mediji potvrdili su da im smeta prijateljstvo Srbije i Rusije, a samim tim i sve ono od čega naša zemlja ima benefite, te su ovom prilikom indirektno zatražili da se Putinovoj “Russia Today” oduzme licenca!

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar