„Marakana“ sve jača: Ðuro Ðulio Ðekić najnovije Zvezdino pojačanje!

Crvena zvezda je u finišu prelaznog roka dovela Filipa Falka, direktor Zvezdan Terzić pokušava da na Marakanu dovede i Aleksandra Dragovića, a crveno-beli bi uskoro trebalo da ozvaniče saradnju i sa mladim bekom.

U pitanju je Đuro Đulio Đekić, fudbaler koji je ponikao u Dinamu iz Zagreba, a koji je nedavno „odjavio“ Hrvatsku i uzeo dres reprezentacije Srbije.

Reč je o kadetskom reprezentativcu Srbije, koji igra na poziciji desnog beka, široj javnosti poznatog od novembra prošle godine.Đuro Đekić je Srbin iz Hrvatske, koji se školovao u zagrebačkom Dinamu, a poslednjih godinu dana nosi dres Lokomotive. U novembru 2020. godine, uazvalio se Hrvatima na pozivu  i prihvati poziv selekcije Srbije. Selektor kadeta Mirko Bunjevčević ga je odmah uvrstio na spisak kandidata za nacionalni dres.

 Bilo mi je sjajno u Dinamu. Prešao sam u Lokomotivu, a sad sam dobio poziv za kamp kadetske reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi – rekao je nedavno Đuro Đekić.

Talentovani fudbaler zapao je za oko srpskim skautima na turniru u Osijeku. Prvi kontakti napravljeni su u februaru prošle godine da bi u oktobru stigao poziv koji je Đekić prihvatio. U Staroj Pazovi proveo je četiri dana, odigrao dve utakmice i ostavio dobar utisak.

 Selektor Mirko Bunjevčević nazvao me i rekao da će ga i dalje pratiti. Iz HNS-a nam se niko nije javio – posvedočio je otac Goran Đekić.

Ostavite komentar