Marina Komad, portparolka SDS: Marinika, Đilas i Jeremić su populisti koji ne poštuju zakone!

Ogolila istinu o opozicionaru!

Portparolka lidera Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Marina Komad prokomentarisala je na svom Tviter nalogu napade na glumca Branislava Lečića, koji dolaze iz redova opozicije i to stranaka Dragana Đilasa, njegove perjanice Marinike Tepić i Vuka Jeremića.

Komad je odgovorila da se upravo pomenuti opozicionari kandiduju za buduću vlast, a da isti ne poštuju pretpostavku nevinosti, ni sudske odluke, već samo zakon populizma.

– A za kakvu se vlast kandiduju oni opozicionari koji ne priznaju pretpostavku nevinosti , ni sudske odluke, već samo zakon populizma? Napadi na Lečića su istovremeno legitimizovanje optužbi bez dokaza i uništavanja života ljudi na takav način. I to se ne tiče samo Lečića – istakla je ona.

Reditelj i navijač žute kriminogene opozicije, Srđan Dragojević komentarisao je njenu izjavu:

– Kako povezujete Lečića i opozicione političare? Možda sam propustio, ali nisam video da bilo ko od njih reaguje na njegove izjave.

Dragojević je brzo opovrgnut od strane jednog Tviteraša koji mu je odgovorio:

– Marinika ga je nazvala silovateljem.

Podsetimo, kontroverzna rumunska političarka Marinika Tepić je glumca Branislava Lečića nazvala silovateljem, iako ne postoji dokaz da je to tačno, a ni presuda koja to dokazuje.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar