Milan u ozbiljnoj krizi uoči gostovanja na Marakani, šansa da Zvezda ode dalje!

U Milanu je zakazan hitan sastanak zbog krize i poraza od Specije sa 2:0, uoči gostovanja Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope (četvrtak, 18.55)

Milan u četvrtak gostuje  Crvene zvezde u 18.55 u okviru šesnaestine finala Lige Evrope, ali uvertira „rosonera“ pred ovaj duel sve je ozbiljno zabrinula. 

Bio je to prvi poraz koji su „rosoneri“ doživeli na gostovanjima posle više od godinu dana. Trener Stefano Pioli sazvao hitan sastanak sa igračima, kako bi se analizirao poraz i napravila adekvatna priprema za težak raspored.

“Korijere dela Sera” piše da trener nije bio zadovoljan pristupom igrača i želi bude siguran da se ovako nešto neće ponoviti. Navodno želi da ponovo radi na vraćanju timskog duha, koji je ekipu doveo na vrh tabele Serije A.

– Svakako moramo da reagujemo i hoćemo to da uradimo. Specija je zasluženo pobedila, ovo je naš prvi zasluženi poraz u sezoni. Nismo imali dovoljno kvaliteta i intenziteta, pa su naši protivnici to iskoristili. Biće to dragocena lekcija za sve nas. Shvatićemo da će nas protivnici osramotiti ako ne budemo na potrebnom nivou – rekao je trener Milana posle poraza.

Milan se posle dugogodišnjeg posta našao na prvom mestu Serije A u odmaklom delu sezone, ali je u poslednja četiri kola dva puta izgubio. Inter je sada prvi sa 50 bodova, Milan ima 49, a raspored je paklen. Milan posle Zvezde gostuje Interu, pa se igra revanš sa Zvezdom i naredni duel je protiv Rome.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar