Milićević potvrdio da će SPS podržati Vučića na izborima

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević potvrdio je da će SPS podržati Aleksandra Vučića, ukoliko bude kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije, i objasnio da je „Srbiji potrebna politika stabilnosti, a on je garant toga“.

On je istakao da još nije razgovarano o tome da li će SPS i SNS izaći u jednoj ili dve kolone na predstojeće izbore i najavio da će, na osnovu istraživanja, biti analizirana situacija, kao i to koliko glasova donosi ili ne donosi sinergija.

„Prioritet je program do 2030. godine. Nacrt programa je napravio predsednik Vučić, a ostaje da ga sagledaju i radne grupe i sačine konačnu verziju“, naglasio je Milićević.

Prema njegovim rečima, SPS se ne plaši da će je SNS „usisati“, jer je stranka opstala i kada je „iz Haga poslata poruka da se za predsednika podrži Vojislav Šešelj, a što je jedan deo članstva i uradio“.

Milićević je potpuno ubeđen da će sve stranke izaći na izbore, jer su oni koji su zagovarali bojkot shvatili da je bojkot propao, kao i scenario da „slede ulični protesti i vanredni izbori nakon šest meseci“.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar