MLADA ZVEZDA PRIZNALA NA HYPE TV: Tačno je, bila sam u depresiji jer je društvo bilo ljubomorno na mene!

Popularna TEEN zvezda Teodora Tara Stojanović, priznala je pred kamerama emisije “RED ZONE” na televiziji Hajp, da je imala problem sa depresijom.

Dvadesetogodišnja zvezda koja je u žižu javnosti dospela pre nekoliko godina kroz jedan talent šou format iskusila je negativne posledice preranog stupanja na javnu scenu.

Tara je još kao devojčica postala poznata javnosti zbog čega se njen život drastično promenio.

Status TEEN zvezde koji je dobila je zabavan i lep kada si dete, ali ubrzo je Tara shvatila da šoubiznis zna da bude izuzetno surov i ne pita koliko imate godina.

Na svom Instagramu jedna od omiljenih zvezdica mlađe populacije objavila je delić intervjua sa Katarinom Risitić i potvrdila da se borila sa anksioznošću i depresijom.

– Imala sam momente sa društvom gde su bili mnogo malo ljubomorni na mene. Zbog ovoga se nikome ne poveravam, prošle godine sam zbog toga bila u depresiji – rekla je Tara Katarini.

Zbog jednog pitanja Tari nije nikako bilo ugodno pa je napustila emisiju, a šta je Katarina pitala mladu pevačicu saznajte večeras u 22 časa na programu televizije HAJP.

HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar