Najbolja predstava Pozorišnog festivala za decu „ZajeČAR“ po izboru publike je predstava „Pinokio“

Žiri 11.Pozorišnog festivala za decu „ZajeČAR“ u sastavu AnaTanasković, predsednik, MilošTanasković, član  i ViktorijaArsić, član, doneo je odluku da nagradu za najbolju predstavu Festivala dodeli predstavi „Palčica“ Pozorišta lutaka Niš, koju je po tekstu Milene Depolo režirala Dragana Miloševski Popova.

Za najboljeg glumca 11. pozorišnog festivala za decu „ZajeČar“ žiri je proglasio Srđana Miljkovića, za tumačenje više likova u predstavi „Palčica“ Pozorišta lutaka Niš.

Nagrada za najbolju glumicu ovog festivala dodeljuje se Petri Dimitrijević za ulogu Pinokija u istoimenoj predstavi Narodnog pozorišta Leskovac.

Žiri je dodelio i  specijalna nagradu, Jovani Grozdanović i Mini Cocić, za partnersku igru Dabrova u predstavi „Pinokio“.

Najbolja predstava 11. Pozorišnog festivala za decu „ZajeČAR“ po izboru publike je predstava „Pinokio“ Narodnog pozorišta Leskovac, sa prosečnom ocenom 9,84.

U čast nagrađenih odigrana je  premijera predstave zaječarskog teatra „Lepotica i zver“ autora i reditelja Željka Hubača.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar