NBA: Kevin Durent zbog kovida udaljen sa terena usred utakmice!

NBA liga već se etablirala kao jedna od najboljih sportskih organizacija kada je u pitanju borba protiv koronavirusa, ali se povremeno i u ovom takmičenju dogode neverovatne situacije. U noći između petka i subote svedočili smo sceni da je jedan igrač morao da bude udaljen sa terena zbog bezbednosnih protokola. I to ne bilo koji igrač, već superstar Kevin Durent!

Durent je odigrao nešto više od 19 minuta u duelu Toronta i Bruklina, ali je početkom treće četvrtine poslat u svlačionicu.

Razlog za to jeste što je bio u kontaktu sa osobom koja je imala neuspešan test na koronavirus i on je morao da bude ponovljen.

Kada je rezultat stigao i bio pozitivan, utakmica je već počela, a zbog bezbednosnih protokola, Kej Di nije mogao da je nastavi, bez obzira što je tri puta negativno testiran u poslednja 24 časa.

U tom trenutku je imao osam poena (3-8 iz igre), šest skokova i pet asistencija, i očekivano nije bio zadovoljan što mora u svlačionicu.

Netsi su tako ostali oslabljeni, što je Toronto iskoristio i pobedio sa 123:117.

U saopštenju je NBA liga navela da će sada biti utvrđeno da li je Kevin bio u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom ili ne.

Ostavite komentar