Nestanak Splićanina u Beogradu: Policija uskoro sve sumnjive stavlja na poligraf?

Penzionisani zagrebački policajac ističe kako u slučaju potrage za nestalim nije jasno zašto su njegovi prijatelji prijavili nestanak tek 31. decembra oko 18 sati.


– Kad god osoba nestane, policiju treba obavestiti odmah, a policija bi trebalo da razmotri sve mogućnosti i da preduzme baš sve radnje i korake kao da se dogodio najcrnji scenario. U tom smislu, sa svim osobama koje imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj osobi takođe treba postupati kao da se dogodilo najgore – kazao je iskusni zagrebački penzionisani kriminalista Branko Lazarević.

Lazarević je naglasio kako je nestanak hrvatskog državljanina u Srbiji ozbiljna stvar. U konkretnom slučaju, možda bi temeljem saradnje dve policije trebalo angažovati i dobrog kriminalistu iz Hrvatske koji će raditi na slučaju s kolegama iz Beograda, kazao je.

Penzionisani zagrebački policajac ističe kako u slučaju potrage za nestalim Matejem Perišem nije jasno zašto su njegovi prijatelji prijavili nestanak tek 31. decembra oko 18 sati, a mladić je poslednji put viđen skoro 16 sati ranije, oko 2:30. Pita se zbog čega su toliko čekali, a radi se o satima koji su vrlo bitni.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar