Nikola Lončar nije više sportski direktor KK Partizan!

Nikola Lončar, dosadašnji sportski direktor KK Partizan, više neće obavljati tu funkciju, potvrdio je klub na zvaničnom sajtu.

“Nekadašnji prvotimac crno-belih i reprezentativac naše zemlje, od ovog petka se ne nalazi na čelu sportskog sektora kluba. Ovom prilikom, klub se Nikoli Lončaru zahvaljuje na svemu što je učinio sa pozicije sportskog direktora u proteklom periodu i želi mu puno sreće u nastavku karijere”, poručili su iz Humske.

Lončar je na mesto sportskog direktora imenovan u junu 2018. godine. Od tada, crno-beli su osvojili dva Kupa Radivoa Koraća i ABA Superkup.

Za vreme njegovog mandata na mestu trenera smenjivali su se Nenad Čanak, Andrea Trinkijeri, Vlado Šćepanović i na kraju, Saša Filipovski.

Igrač Partizana bio je u dva navrata, od 1989. do 1995. godine, kao i od 2005. do 2006. Po završetku karijere živeo je u Španiji i radio kao komentator, odakle je i došao u Partizan.

Usled igara koje nisu bile ove sezone na nivou kluba, često su mogle da se čuju kritike na rad sportskog sektora, pa je odlazak Nikole Lončara novi u nizu potresa u crno-belom taboru.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar