NSZ: “Moja prva plata” do kraja meseca

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava poslodavce iz privatnog i iz javnog sektora, koji učestvuju u programu „Moja prva plata“ da, do 30. novembra 2021. godine mogu da realizuju konačan izbor prijavljenih kandidata.
Rok za povezivanje i konačan izbor kandidata, koji predviđa Treća faza programa, a kojijeza poslodavce iz privatnog sektora otpočeo1. novembra, produžava se do kraja meseca, do kadatraje i za poslodavce iz javnog sektora koji ga od danas, 16. novembra,započinju.
U roku od 15 dana od dana završetka izbora kandidata, biće formirane konačne liste poslodavaca sa izabranim kandidatima, koje će biti dostupne na sajtuwww.mojaprvaplata.gov.rs.

U Četvrtoj fazi realizacije programa, potpisivaće se trojni ugovor između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i izabranog kandidata, dok će sprovođenje programa početi u roku od 15 dana od dana formiranja konačne liste poslodavaca sa izabranim kandidatima.
Na osnovu Uredbe o programu podsticanja zapošljavanja mladih „Moja prva plataˮ, Nacionalna služba za zapošljavanje je 20. avgusta ove godine raspisala Javni poziv koji je dostupan na sajtu NSZ (www.nsz.gov.rs) i sajtu Moja prva plata (www.mojaprvaplata.gov.rs).

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar