Odbojkašice Zaječara savladale su u derbiju 2. kola Regionalne lige ekipu gradskog rivala Timoka

Odbojkašice Zaječara savladale su u derbiju 2. kola Regionalne lige ekipu gradskog rivala Timoka rezultatom 3:2 (20:25, 25:20, 25:27, 25:17, 15:5).
Velika drama i čak pet odigranih setova viđeno je u hali sportova na Кraljevici, a na kraju su se radovale izabranice trenera Ivana Buce Tošića. Ipak, snažan otpor pružile su igračice trenera Milana Vučkovića i pokazale da grad na Timoku ne mora da brine za odbojkašku budućnost.Odbojkašice Zaječara su zabeležile i drugi trijumf na startu sezone, posle pobede u na startu protiv “Vinera” iz Bora sa maksimalnih 3:0, pa se posle dve odigrane utakmice nalaze na 3. mestu tabele sa 5 osvojenih bodova, iza Ozrena i borskog “Volejbor-Tima” koji imaju po 6. S druge strane, Timok je posle poraza u Sokobanji od Ozrena sa 3:1, uspeo da osvoji prvi bod u porazu od Zaječara u pet setova, pa trenutno predvodi drugi deo tabele sa poenom više od “Hajduk Veljka”, “Vinera” i Đerdapa iz Кladova.
Priliku za prvi trijumf odbojkašice “Timoka” imaće narednog vikenda, kada u subotu 6. novembra budu gostovali u Boru. Gradski rival “Zaječar” istog dana biće izraziti favorit protiv “Đerdapa” na domaćem terenu na Кraljevici, objavio je Glas sporta.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar