OGLASILA SE PORODICA TRAGIČNO PREMINULE KIKE ĐUKIĆ (22): U nalazu obdukcije stoji OVAJ UZROK SMRTI!

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić tragično je preminula u 22. godini u noći između 8. i 9. decembra, a sada je porodica Đukić poslala saopštenje medijima, koje u celosti prenosimo.

Kristina Kika Đukić

– Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje“ da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga necemo imati informacije o tome šta se tačno desilo – stoji u obaveštenju porodice Đukić koje se nastavlja:

– Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima. Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i nece stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak 14.12. u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od Kike i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve.

Kristina Kika Đukić

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar