OGORČEN: Vladimir Gajić, funkcioner Narodne stranke, NAPLJUVAO Đilasove i Šolakove medije!

Član predsedništva Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Gajić oglasio se na svom Tviter nalogu i otvorio dušu, rekavši da u Đilasovim i Šolakovim medijima ne postoji ni D od demokratije!

Naime, Gajić je izjavio da ti takozvani profesionalni slobodni mediji daju drugo lice istine i da predstavljaju sluđivanje naroda.

– To što vidite na slobodnim medijima, evo ovo što sam ja danas govorio, to ne može da se pojavi na N1. Na njihovom portalu ima izveštaj, samo nisu mogli da me sklone s one slike, inače mi ni sliku ne bi stavili da su mogli. Izgleda kao da nisam u tome ni učestvovao, iako sam ja sačinio ovu krivičnu prijavu protiv Rio Tinta i ja je obrazložio. Sad je glupo da govorim za sebe, ali da kažem glavna rola je bila moja. Mislim, meni to lično ne smeta, uopšte nisam sujetan, nego ima sad drugih razloga što sam počeo da pišem na Tviteru, zato što neću da im pređem preko toga. Zato što me je Šolak stavio na crnu listu na N1. Znači, građani Srbije treba da znaju da kod nas ovi takozvani profesionalni slobodni mediji, oni samo drugo lice istine daju, naličje istine daju. Tu D od demokratije nema, tu D od demokrata nema. To je onaj glib u kome se mi kao narod nalazimo, to je jedno sluđivanje – izjavio je Gajić.

Iako njihov simpatizer, Vladimir Gajić je ovim obelodanio klimave odnose u opoziciji i sam priznao da su ga stavili na crnu listu, što je potvrdilo dosadašnje sumnje, iako opozicija pokušava to da prikaže drugačije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar