Palma: Pozivam Đilasa i Mariniku da idemo svi na poligraf!

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Ðilasa, potpredsednicu Marinku Tepić, kao i Branislava Radosavljevića, za koga kaže da je funkcioner SSP i „zaštićeni svedok“, da idu na poligraf.

– Neka oni kažu zašto me napadaju, poligrafista neka sastavi pitanja, posle toga da idem ja na poligraf i da pre toga potpišemo da ko ne prođe ide u zatvor – rekao je Marković u Skupštini Srbije.

Palma je SSP nazvao milijarderskom partijom, a Mariniku Tepić „Ðilasovom radnicom“, jer je zaposlena u njegovoj firmi.

– Miljarderska partija Ðilasa koji je dao sebi slobodu i svojoj radnici Mariniki Tepić da me napadnu, da kažu kako se zavode maloletnice i evo kako izgleda taj njihov “zaštićeni svedok“ koji je istog dana bio na proslavi dve godine Ðialsove milijarderske partije i posle proslave u istom džemperu je skremblovan glas i sakriveno lice da napadne mene i moj grad Jagodinu – rekao je Marković.

– Kažu, plaši se od Palme, pa sakrio lice, a ne plaši se da uđe u RTS – dodao je Marković i kazao da je taj „zaštićeni svedok“ upadao u zgradu javnog servisa, navodeći da postoje fotografije koje o tome svedoče.

– Inače on se zove Branislav Radosavljević, koji je bio kod Vuka Jeremića, pa je otišao kod Ðilasa, a Ðilas mu nije kupio dva džempera – kaže Marković.

On je podsetio da je sam otišao u Tužilaštvo i prijavio se, a na pitanje Marinike Tepić zašto nije protiv njega podneta prijava, odgovorio da sve to što ona govori treba da se dokaže.

– Vi morate da dokažete to što pričate, koja su to lica, gde se desilo, da se podigne prijava posle. Pozivam nadležne organe da rade po zakonu i da u zatvor idem ja ili ona – rekao je Marković.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar