POSVETA POKOJNOM DŽEJU: POSLUŠAJTE KAKO ZVUČI “NEDELJA” NOVA PESMA ACE LUKASA!

Aca Lukas u studiju Saška Nikolića privodi kraju svoj drugi album ove godine na kom će se naći jedna posebna pesma koja će se zvati “Nedelja”.

Kako smo saznali Lukas je posebno vezan za ovu numeru koju je posvetio svom velikom prijatelju i još većem pevaču koji će zauvek ostati upisan u legendu Džeju Ramadanovskom.

Poznato je koliko su Aca i Džej bili bliski prijatelji, a kada je Džej preminuo imali smo priliku da vidimo koliko je to Aci Lukasu teško palo.

“HYPE” portal eksluzivno donosi delić nove pesme “Nedelja” koju je Aca Lukas snimio i uvrstio na album.

Producent Ace Lukasa Saša Mirković je pre nekoliko dana najavio na svom Instagramu da nas očekuje još jedan ozbiljan Acin album na kom će se naći mnogo hitova, ne sumnjamo da će se i ova Lukasova “Nedelja” posvećena Džeju Ramadanovskom upisati zlatnim slovima u istoriju naše muzike baš kao i ona Džejova “Nedelja” koju smo svi voleli i volimo i dan danas.

IZVOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar