PREMIJERA: OVO JE NOVI HIT MARE CARICE “VOLIM ŠTO TE VOLIM! (VIDEO)

Tiktokerka  Marija Petrović poznatija kao MARA CARICA, objavila je svoj dugo očekivani prvi singl “VOLIM ŠTO TE VOLIM” u izdanju “HYPE” produkcije.

Mara je dosta dugo dobro poznata kao tiktokerka među mlađom populacijom a sad je došlo vreme da svojoj publici pokaže onaj drugi deo sebe. Petrovićevu je kao tinejdžerka pre ekspanzije društvenih mreža uspešno igrala folklor i pevala etno muziku.

Najveći estradni mag  producent Saša Mirković video je potencijal u Mari koja je u studiju Šaška Niikolića otpevala demo pesme “Volim što te volim” i tako se rodila ideja da Maru publika upozna kroz još jedan talenat – pevanje.

“HYPE” produkcija od početka po ideji Saše Mirkovića okupila je mlade i talentovane poput Mare uzore mlađe generacije  kojima kroz muziku i različite televizijske forme na “HYPE” televiziji dala šansu da ispoljavaju svoj talenat i grade karijeru.

POSLUŠAJET NOVO IZDANJE HYPE-a “VOLIM ŠTO TE VOLIM” 

AUTOR: HYPETV.RS

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar