Saša Mirković: Posle svađe sa Dinkićem bačena je bomba na moju kuću! (VIDEO)

Saša Mirković, najpoznatiji i najuspešniji estradni menadžer i producent, tvrdi da mu je nakon sukoba sa nekadašnjim ministrom finansija Mlađanom Dinkićem bačena bomba na porodičnu kuću u Beogradu!

Mirković, koji se nakratko bavio i politikom i bio narodni poslanik i pomoćnik ministra saobraćaja, rekao je da Dinkiću zamera mnogo toga i naglasio da je nekadašnji lider Ujedinjenih regiona Srbije radio na parčanju Srbije.

– Politikom sam se bavio iz toga da se nešto dobro donese. Ono što sam uradio u Ministarstvu saobraćaja, kao pomoćnik ministra za puteve i bezbednost saobraćaja, mislim da je dosta uticalo na to da se smanji broj žrtava i da se saobraćaj unapredi. Za kratko vreme dok sam bio pomoćnik ministra Mlađan Dinkić me je odmah napao – rekao je Saša Mirković u „Sceniranju“.

Saša Mirković, Emisija Sceniranje

Estradni menadžer je istakao da Dinkića računa u propale muzičare i propale političare.

– Ja sam inače magistar prava. Uspešan sam u svojoj menadžerskoj karijeri. Rekao sam da nikada ne bih radio sa propalim muzičarima. Dinkića računam u propale muzičare, a i politika mu nije dobro išla, što se tiče građana – naveo je Mirković.

Kako je naglasio, bivšem ministru finansija zamera mnogo toga.

– Od obećanja da će svakom građaninu dati 1.000 evra ako pobedi lider DS-a Boris Tadić. Nema šta mu ne zameram! Regionalizaciju Srbije, uvođenje privatne vojske… Kroz te regione Srbija je trebalo da se iscepa na delove – istakao je Mirković.

Dinkić

Smatra da predsednik Aleksandar Vučić i predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić nisu pogrešili što su Dinkića „izbacili“ iz Vlade.

– Nisu ni Vučić ni Dačić pogrešili kad su ga izbacili iz Vlade. Čovek je baš podrivao državu – smatra Mirković.

Mirković tvrdi da mu je ubrzo nakon sukoba sa Dinkićem bačena bomba u dvorište porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

– Ušao sam u sukob sa njim 2011. U novogodišnjoj noći mi je bačena bomba u dvorište kuće na Bežanijskoj Kosi. Nekoliko meseci pred izbore – rekao je Mirković.

 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar