Saša Mirković „skrcao“ žutog Krcka iz Demokratske stranke

Saša Mirković, bivši gradonačelnik Zaječara, oglasio se danas na društvenim mrežama kritikujući člana glavnog odbora Demokratske stranke Ivana Krstića.

Ivan V. Krstić, poznat po nadimku „Krcko“, na društvenim mrežama brutalno se obračunava sa članovima porodice Aleksandra Vučića, koji ni za šta nisu krivi osim što su u srodstvu sa predsednikom Srbije.

Objava koja je izazvala burnu reakciju Saše Mirokovića je Krstićev komentar na fotografiju sa sastanka upravnog odbora Saveza vinara i vinogradara Srbije na kojem je prisustvovao i sin predsednika Srbije Danilo. Krstić tom prilikom nije mogao da bude suzdržan, već je odmah optužio Danila za navodnu pljačku i zakup zemljišta, za šta ne postoje nikakvi dokazi.

– @krckoLE deca i porodica su svetinja! Uh,zaboravih da ti prema deci nemaš nikakav osećaj kad možeś u svoj lažni ajvar da stavljaš”praškaste”proizvode iz Kolumbije.Ko ti je snabdevač Djilasov ili Marinikin drug?Provaljeni ste pa odmah na Danila i decu udarate i lažete. Neće proći – oštro je uzvratio Saša Mirković.

Inače, Ivan Krstić je poznat kao političar koji nema takta i ne bira reči kada se obraća javnosti. Tokom prethodnih propalih protesta on je demonstrante često pozivao na nasilje navodeći da šetnje ne daju nikakve rezultate u borbi protiv vlasti.

Objava na Tviteru

Objava na Tviteru, Foto: Twiter/printscreen

No, i pored toga što je Krstić sklon nasilnim ispadima, on spada u onu grupu političara koji ne vode računa šta govore u javnoj sferi. Bez argumentacije da uzvrati na kritiku, služi se psovkama kako bi izbegao škakljive teme o njegovim postupcima.

Ostavite komentar