SKANDAL: Jutjuber Nixa Zizu izjavio na Hype TV da su žene krive za seksualno zlostavljanje!

Poznati jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zizu, gostovao je nedavno u emisiji na televiziji #Hype, gde je nastao pravi skandal!

On je pred voditeljkama Milicom Vukliš i Jovanom Andrejić rekao da su žene krive ako su doživele seksualno zlostavljanje, voditeljke su nakon toga napustile studio i poručile jutjuberu „da sam odjavi emisiju“.

Nakon što je izvređao žene u emisiji, rekavši između ostalog da „ne mogu da kažu ne, ako muškarcu dođu u stan“, kritike na njegov račun su usijale Internet, a jedna od osoba koja je šerovala snimak i negativno prokomentarisala skandalozne stavove jutjubera je i tiktokerka Marija Radović.

Ona se uključila u Jutarnji program na televiziji „Prva“ i rekla da je zbog komentara koji je objavila dobila glasovnu poruku od Nixe u kojoj joj je izvređao.

– Ja mogu da vam pustim poruku – rekla je Marija, a potom objavila snimak na kojem se čuje:

– Devojke su same krive za silovanje, e leba ti. Jesi ti bolesna, ili samo šuntava, a? Ili sam te ubo jer ulaziš u kola nekima od 40 godina?

 – Ja njemu ništa loše nisam napisala. Samo sam na društvenim mrežama napisala šta mislim i dobila sam ovu poruku. Završilo se na toj jednoj poruci, jer ja nisam želela da se dopisujem posle sa njim. Ali, znam iz pouzdanih izvora da nisam jedina kojoj je slao glasovne poruke, čak je devojkama pretio da će ih ošišati na ćelavo, kako će ih izlomiti i ostalo – rekla je Marija.

Ostavite komentar