SKANDAL: Lažni Ćutini ekolozi MALTRETIRAJU i ismevaju ljude na protestu (VIDEO)

Samozvani vođa lažnog ekološkog pokreta “Odbranimo reke Stare planine” Aleksandar Jovanović Ćuta i njegove pomahnitale pristalice, danas su se ponovo okupili kako bi blokirali saobraćajnice.

Ovoga puta, odlučili su da se protest održi ispred Vlade Srbije, pa su tako blokirali Nemanjinu ulicu u oba smera.

U trenutku besramnog sputavanja ljudi da se slobodno kreću, Ćutine siledžije maltretirali deku koji je želeo mirno da prođe kolima.

– Gde žuriš? Subota je, izađi da se malo zezamo. Ugasi auto, ćale – ismevao ga je jedan od raspomamljenih učesnika ovog sramnog skupa.

Podsećanja radi, Ćuta je prethodne subote ogolio proteste i blokade, koje se po svemu sudeći rasipaju, s obzirom da je izašla nekolicina građana.

– Ovo je čist ekološki protest, ali ako on misli da su politički, u pravu je. Ovo su politički zahtevi par ekselans. Svako ko se bavi javnim poslom i delatnošću, nebitno da li izlazi na proteste ili na ekranima, bavi se politikom. To je jasno kao dan – rekao je Ćuta.

Ovom konstatacijom, jasno je stavio do znanja da ovi protesti podrivaju isključivo političke namere i da ideja o bilo kakvom ekološkom skupu “pada u vodu”.

Inače je Ćuta neostvareni ubica reka Srbije i propali energetski mafijaš koji je hteo da gradi mini hidro-elektrane širom Srbije, ali mu je konkurencija preotela posao pa se on sada sveti toj konkurenciji tako što ih ometa u poslu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar