SKANDAL: Marinika Čobanu Tepić podržala NASILJE i prebijanje Srba (VIDEO)

Kontroverzna rumunska političarka i desna ruka lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, Marinika Tepić još jednom je pokazala svoju agresiju i pozvala je na nasilje protiv onih Srba koji misle suprotno od nje.

Naime, Marinika je pružila podršku Đilasovom advokatu, poznatom NVO milioneru Vladimiru Todoriću (ojadio budžet Srbije za vreme diktature Borisa Tadića i Demokratske stranke sa svojom NVO!) koji je podelio snimak jezivog napada drogiranih huligana na radnika u Šapcu uz komentar “Svaki aperkat vredi više od 1.000 kolumni, otvorenih pisama i saopštenja”.

Izgleda da je ovo jedini način na koji Marinika i njen idol Đilas žele da vode Srbiju – da ubiju Boga u onim Srbima koji su za normalnu i pristojnu Srbiju bez nasilja i koji stoje iza svojih radnika koji pošteno zarađuju za svoj hleb, kao što je danas, ni kriv ni dužan, krvnički pretučen bagerista iz Šapca.

Podsetimo, na društvenoj mreži Tviter pojavio se jeziv video-snimak iz Šapca na kojem se vidi kako radnik sa bagerom pokušava da prođe dok mu nekoliko ljudi blokira put, a zatim se jedan od drogiranih huligana penje na bager i krvnički ga udara!

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar