SKANDAL! Nesnađene voditeljke napustile studio Hype televizije i ostavile gosta da odjavi emisiju (VIDEO)

Njihovo ponašanje odjeknulo je kao bomba, javnost šokirana njihovim ponašanjem!

Nikola Jovanović, javnosti poznatiji kao Nixa Zizu, bodibilder i jutjuber, gostovao je u emisiji na televiziji Hype TV. Njemu su društvo pravile voditeljke emisije Milica Vukliš i Jovana Andrejić.

Nixa je ujedino i prvi jutjuber na Balkanu, a na njihova pitanja odgovarao je bez ustručavanja.

Naime Nixa je već na samom početku emisije izvređao svoje pratioce, tj.decu koja ga prate, a onda je krenula ozbiljna tema o seksualnom zlostavljanju. On je istakao da su žene krive za to jer se provokativno oblače i ponašaju. Voditeljke nespremne na takve izjave nisu uspele da odbrane ženski rod i izrevoltirane su napustile studio i ostavile Nixu da odjavi program.

SAOPŠTENJE UREDNIČKOG KOLEGIJUMA HYPE TELEVIZIJE

Televizija Hype oštro osuđuje postupak Nixe Zizua koji je prilikom gostovanja u našoj emisiji napao i vređao ženski rod i voditeljke naše televizije. To naravno ne opravdava postupak voditeljki koje su izašle iz studija umesto da takvog nasilnika predstave populaciji koja gleda program Hype televizije.
U narednim danima Hype televizija će nastaviti da se bavi ovom temom koja je juče započeta u našem studiju, takodje sa rezervom uzimamo delove emisije koje sadrže pojedine lične izjave voditeljki kao i određene uvredljive izjave gosta kojima treba da se bave advokatski timovi.

Urednički kolegijum

 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar