Sportska rekreacija za žene četvrtog dana Evropske nedelje sporta u Zaječaru

Četvrti dan Evropske nedelje sporta u Zaječaru je protekao u znaku sportske rekreacije za žene. Sve zainteresovane dame prisustvovale su javnom treningu na Popovoj plaži pod nadzorom licenciranih fitnes trenera Nataše Srećković i Dragane Кuzmanović.
“Drago nam je da smo imale priliku da pokažemo napredak svih naših polaznica, pošto već mesec dana dva puta nedeljno radimo sa njima u okviru akcije “Budi zdrava – vežbaj sa nama”, istakla je Nataša Srećković za “Glas sporta”.
Кompletan projekat realizuje se u gradu na Timoku preko Sportskog saveza grada Zaječara, a Nataša i Dragana su poput svojih prethodnica Tamare Nikolić i Ljiljane Subić uspešno prošle obuku u okviru akcije “srpske kuće sporta” i dobile status licenciranih fitnes trenera.
“Sportski savez grada Zaječara će se potruditi da Zaječarke i dalje imaju priliku da vežbaju kontinuirano i potpuno besplatno, a takođe da sve više trenera dobije profesionalnu fitnes licencu”, poručio je Igor Božinović, generalni sekretar zaječarske “kuće sporta”, objavio je Glas sporta.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar