Sportski savez organizovao sastanak sa profesorima fizičkog vaspitanja iz zaječarskih škola

Sportski savez grada Zaječara, organizovao je sastanak sa profesorima fizičkog vaspitanja iz zaječarskih škola.Sastanak je organizovan u prostorijama Saveza, povodom organizovanja Кrosa RTS-a i prezentovanja kalendara školskih sportskih takmičenja.Prisutne profesore sa planiranim predstojećim aktivnostima upoznali su generalni sekretar zaječarske „kuće sporta“ Igor Božinović i sekretar gradskog Saveza za školski sport Miomir Simonović. „Organizacija kako manifestacija, tako i predstojećih takmičenja zavisi od epidemiološke situacije u našem gradu i odluke lokalnog Štaba za vanredne situacije”, naglasio je Božinović.
Generalni sekretar zaječarskog saveza za školski sport (ZSŠS) Miomir Simonović obavestio je profesore o kalendaru školskih takmičenja.
“Do kraja tekuće godine po planu nad očekuju takmičenja u stonom tenisu i streljaštvu, dok su školska nadmetanja u ostalim sportskim disciplinama na programu 2022. godine”, istakao je Simonović i dodao da će u dogovoru sa predmetnim profesorima i školama biti određeni i tačni datumi svih takmičenja, objavio je Glas sporta.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar