Srpske teniserke Nina Stojanović i Olga Danilović zaustavljene u Australiji

Srpske teniserke Nina Stojanović i Olga Danilović poražene su u sinoćnim mečevima na turniru u Melburnu. Stojanovićeva je poražena od Amerikanke Danijel Kolins sa 2:0 (6:2;6:1), a Olgu Danilović je nadigrala Belgijanka Gret Minen sa 2:0 (6:4;6:4).

Posle odličnog starta na turniru i pobede nad Majar Šerif u prvom meču Nina Stojanović nije da ponovi takvu igru i protiv Amerikanke Danijel Kolins nekadašnje polufinalistkinje u Melburnu.

Naša teniserka, koja je trenutno 100. na listi, uspela je da osvoji samo tri gema u duelu sa trenutno 47. teniserkom sveta. U sledećem meču Danijeli Kolins suparnicaće biti Čehinja Karolina Pčiškova koja je trenutno šesta teniserka na listi.

Ni Olga Danilović nije uspela da se plasira u naredno kolo iako se odlično suprotstavila Belgijanki Gret Minen koja je daleko bolje plasirana na rang listi od nje.

Naša teniserka, koja je trenutno 183. na listi, većim delom meča uspešno je odolevala Belgijanki koja je na kraju odnela pobedu da 6:4;6:4 posle jednog sata i 22 minuta igre.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar