U Bučju I Luki nastavljeno asfaltiranje puteva

Ovih dana, u Bučju i Luki nastavljeno je sprovođenje plana asfaltiranja puteva po dinamici prethodno dogovorenoj sa meštanima i savetima mesnih zajednica ovih sela.
“S obzirom da još jednu građevinsku sezonu privodimo kraju, moram da kažem da sam ponosan što naša sela zaista postaju infrastrukturno uređena, što je i bio cilj, pored podizanja kvaliteta života naših meštana u seoskim sredinama i približavanja naših sela gradu.
Sa novom godinom ide i nova građevinska sezona, samim tim i nastavak infrastrastrukturnih radova kako u gradu, tako i u selima. U Luki je asfaltirano šest putnih pravaca u dužini od oko dva i po kilometra, među kojima i oni koji su po prvi put dobili asfalt, a cilj nam je da rejone povežemo sa centrom sela. Kada govorimo o Bučju, sada su asfaltirana skoro dva kilometra puteva, dok nas naredne godine očekuje uređenje bočnih ulica, puta oko groblja, kao i puta ka Oštrelju.
Naš zadatak je da proširimo saobraćajnicu koja će povezati grad preko Oštrelja i Bučja do Gornjana i Cepe, a preduzeće „Putevi Srbije“ naredne godine će otpočeti radove na uređenju puta Gornjane-Bor, preko Krivelja, čime ćemo dobiti jednu celinu što se tiče putne infrastrukture na tom delu teritorije našeg grada”, izjavio je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar