Ujedinjeni navijači Vojvodine: Kome smeta jak FK Vojvodina?

Ujedinjeni navijači Fudbalskog kluba Vojvodina ocenili su danas da je situacija u klubu zabrinjavajuća i izrazili zabrinutost zbog najnovijih dešavanja u klubu na koje je nedano ukazao i šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

„Taman kada se učinilo da sveukupna situacija u klubu ide u dobrom smeru došlo je do neočekivane destabilizacije kluba od strane pojedinih članova Upravnog odbora“, ocenili su navijači u saopštenju za javnost.

Kao dobre pokazatelje istakli su plaćanje zaostalih zarada igračima i zaposlenima, osvajanje Kupa Srbije i ponovni plasman u polufinale, stabilno treće mesto u Super ligi Srbije i potpisivanje ugovora sa talentovanim mladim igračima iz omladinskog pogona.

„Postavlja se pitanje, da li su lični interesi pojedinaca, članova Upravnog odbora, važniji od stabilnosti kluba. Stiče se utisak, da nekom smeta jaka Vojvodina, odnosno da se tendenciozno opstruiše normalan rad kluba“, navodi se u saopštenju.

Ujedinjeni navijači Vojvodine apelovali su na celokupnu sportsku javnost da shvate ozbiljnost situacije sa kojom je FK Vojvodina suočena i pozvali „sve kojima je klub u srcu da se uključe u rešavanje aktuelnih problema, kako bi zajedničkim angažmanom obezbedili normalno funkcionisanje kluba“.

Ostavite komentar