Urbanističko-arhitektonski konkurs za izradu idejnog rešenja Trga oslobođenja u Zaječaru

Grad Zaječar I Gradska uprava Zaječar obaveštava da je raspisan Poziv za učešće na konkursu za dizajn u postupku javne nabavke usluga:Urbanističko-arhitektonski konkurs za izradu idejnog rešenja Trga oslobođenja u Zaječaru

Predmet konkursa je izrada urbanističko–arhitektonskog rešenja Trga oslobođenja u Zaječaru.

Cilj konkursa je da se izabere najadekvatnije i najkvalitetnije idejno urbanističko–arhitektonsko rešenje Trga oslobođenja u Zaječaru, koje će funkcionalno i ambijentalno unaprediti prostor, a nagrađena i otkupljena rešenja služiće kao osnov za dalju razradu planske, urbanističko-tehničke i tehničke dokumentacije. Prema pravu na učestvovanje konkurs je javni i otvoren, prema načinu i predaji rada anoniman, prema cilju projektni, a prema načinu odlučivanja jednostepeni. Naručilac konkursa je Grad Zaječar, a sprovodilac Društvo arhitekata Niša.

Ukoliko do utvrđenog roka pristigne najmanje 5 radova koji odgovaraju propozicijama Кonkursa dodeliće se nagrade i otkupi i to u sledećim neto iznosima: I nagrada 800.000,00 din, II nagrada 500.000,00 din, III nagrada 350.000,00 din i dva otkupa od po 100.000,00 din.

Кrajnji rok za podnošenje ponuda-konkursnih radova je 01.07.2021. godine do 14 časova, bez obzira na način predaje: neposredno u prostorijama Gradske uprave grada Zaječara (Gradskog informativno-uslužnog centra), Trg oslobođenja br.1, 19000 Zaječar, ili poštom.

Prijava za učešće na konkurs je obavezna i vrši se preko portala javnih nabavki: jnportal.ujn.gov.rs.,objavljeno na portalu Grada Zaječara.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar