UŽAS U ŽELEZNIKU: MIGRANT POKUŠAO DA UVUČE DEVOJKU U HAUSTOR I SILUJE!

Devojka S.A. (19) iz Železnika napadnuta je u petak oko 02:30 sati ujutru u Ulici Radnih akcija u ovom naselju kada joj je nepoznati migrant prišao s leđa, stavio joj ruku preko usta i pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada kako bi je silovao! Stravičan napad se dogodio kod broja 19, a nesrećnu devojku u poslednji čas spasao je taksista koji je slučajno naišao, prenosi srpska novinska agencija SIA.


 Stavio joj je jednu ruku preko usta, drugu preko vrata i počeo da je vuče ka mračnom prolazu između zgrada. Napadač je sve vreme ćutao dok se jadna devojka batrgala i pokušavala da se nekako oslobodi. Pošto je silovatelj bio snažniji nikako nije uspevala da se odbrani  – navodi svedok za agenciju SIA.

Prema rečima svedoka napadač je skoro uspeo da S.A. uvuče u mračni prolaz kada je sasvim slučajno naišlo taksi vozilo.

– Napadnuta devojka uspela je da podigne ruku i mahne vozaču taksija koji je odmah primetio da se nešto čudno dešava. Zaustavio je automobil, dotrčao do napadnute devojke i tek tada primetio da je neki muškarac drži za usta i vrat. Videvši da taksista prilazi drski napadač pustio je S.A. i pobegao kroz mračni prolaz u nepoznatom pravcu – dodaje naš sagovornik.

Uplašena devojka tada je pritrčala taksisti, ispričala mu šta joj se dogodilo i zamolila ga da pozove policiju.

Patrola policije sa Čukarice ubrzo je stigla na mesto napada. Nakon saslušanja S.A. i taksiste policajci su dobili detaljniji opis napadača, radi se o migrantu, starosti oko 25 godina, neuredne brade koji je u momentu napada na sebi imao sivu duksericu sa kapuljačom, crne trenerke i sive patike – kaže on.

U toku je intenzivna potraga za napadačem.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar