Vuk Jeremić opet u savezu sa „milovcima“ protiv Srbije? (VIDEO)

Deo tzv. kriminogene opozicije u Srbiji oslanja se na pomoć spoljnog faktora kako bi mimo volje naroda preuzeli vlast u Beogradu. Pored moćnika sa Zapada, u tome im svesrdno pomažu tajkuni i političari iz susednih zemalja kojima nikako ne odgovara jaka i nezavisna Srbija.


Tako se, Miodrag Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke gde su pričali o zajedničkom neprijatelju sve trojice – predsedniku Srbije, i planovima za njegovu smenu.

Ovo je potvrdio i sam Jeremić objavljujući fotografije iz Crne Gore na kojima nije krio oduševljenje ovom državom. Deluje da Lider Narodne stranke ima rezervnu državu, ili više njih.

„Crna Gora. Nema je na svijet!“, napisao je oduševljeni Jeremić na Tviteru.

Jeremić je i kolegama u stranci potvrdio da „na svijet“ nema ni tako dobrog biznismena kao što je Miodrag Davidović Daka, sa kojim se sastao kako bi uz podršku Mila Đukanovića srušio narodnu vlast u Srbiji.

Podsetimo, ovo nije jedina veza Jeremića sa crnogorskom hobotnicom. On je kao savetnik tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića, svesrdno radio na rasturanju zajedničke države Srbije i Crne Gore kada je sa tadašnjim ambasadorom SCG u Moskvi i kasnijim savetnikom Mila Đukanovića, Milanom Roćenom dogovarao zajedničke političke akcije i privatne proslave.

Jeremić je tada tvrdio da je „je.ao majku Srbiji“, a snimci koji su isplivali u javnost to jasno potvrđuju. 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar