Žandarmerija opkolila Zvezdinu Marakanu!

U toku noći pojačane policijske snage videle su se u mnogim delovima Beograda, a žandarmerijske snage viđene su i ispred i oko stadiona „Rajko Mitić“.

U toku noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.

Istakao je da je akcija izvršena juče i tokom noći u cilju očuvanja bezbednosti Srbije i da se odnosi na rasvetljavanje najtežih krivičnih dela protiv života i tela.

U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica doneto je rešenje o zadržavanju i oni će biti sprovedeni Tužiocu za organizovani kriminal, poznato je i da su uhapšeni Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Inače, prisutna je u četvrtak pre podne bila žandarmerija i na uglu između zapadne i južne tribine stadiona “Rajko Mitić”, kod galerije “A”, u bizini omladinske škole stadiona.

Nije za sada poznato šta je razlog dolaska policije čak i u okolinu stadiona u ovom periodu, samo je poznato da su blokirana Omladinska škola, Sportsko društvo i stadion.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar